Hurtig levering 1-2 dage | 100 dages retur

Hurtig levering 1-2 dage | 100 dages retur

Din kurv

Din indkøbskurv er tom

Se disse kollektioner

Hvilket land afsender i fra og til?
Vi afsender fra Danmark, med en leveringstid på (1-2 hverdage til Danmark) Uanset hvor du bor, sender vi din ordre lige til døren eller pakkeshop. Hvis du har yderligere spørgsmål om vores forsendelsesstandarder, bedes du sende en e-mail til support@callisto-jewellery.dk

Hvordan returnerer jeg?
Med modtagelsen af ​​smykket har du 100 dage til at gennemføre returprocessen. Hvis returkravet er gyldigt og korrekt, refunderer vi det fulde beløb for din ordre til den anvendte betalingsmetode, men ikke for returnering af pakken. Du skal arrangere forsendelsen, og det er vigtigt, at varen pakkes omhyggeligt, så den ikke bliver beskadiget.

Hent din PostNord returlabel her:
https://return.shipmondo.com/callisto-jewellery-retur

Returfragt koster 49 kr.

Hvordan kan jeg spore min ordre?
Når du har bestilt modtager du en e-mail med ordrebekræftelse og sporingsnummer. Hvis der er gået mere end to hverdage, siden du placerede din ordre, og du stadig ikke har modtaget et sporingsnummer, bedes du kontakte os på support@callisto-jewellery.dk, så hjælper vi dig gerne.

Hvordan bruger jeg en rabatkode?
Du indtaster din rabatkode ved kassen, før du har udfyldt dine personlige oplysninger. Når du har tilføjet din rabatkode, trækkes rabatten straks fra det samlede beløb. Vær opmærksom på, at du kun kan bruge en rabatkode pr. ordre.

Hvordan ændrer eller annullerer jeg min ordre?
Kontakt venligst vores kundeservice hurtigst muligt med en e-mail til. support@callisto-jewellery.dk så vi kan ændre eller annullere din ordre, før vi har sendt den.

Hvad gør jeg, hvis mit ur går i stykker?
Kontakt vores kundeservice med oplysninger om, hvad der er sket med dit smykke og dit ordrenummer. Vores produktion vil undersøge din forespørgsel og kontakte dig med yderligere information. Vi tilbyder 2 års producentgaranti på alle vores smykker, men det dækker ikke skader forårsaget af vand eller ydre kraft ift. vores ure. For mere information om reglerne for garantien, bedes du læse vores vilkår og betingelser.

Hvad gør jeg, hvis jeg modtager en forkert vare eller en defekt vare?
Vi anbefaler, at du som kunde kontrollerer, at varen er korrekt og i perfekt stand, når du modtager din ordre. Hvis du har modtaget den forkerte vare, eller hvis varen er defekt, bedes du kontakte vores kundeservice inden for 2 uger for klager.

Er der yderligere gebyrer, når jeg modtager pakken?
Hvis du bestiller fra et land uden for EU, behøver du ikke betale moms. Du skal betale moms og told, når du modtager din pakke i dit land. Dette gebyr opkræves af kureren. Så husk, at når du vælger dit land uden for EU ved kassen, fratrækkes momsen.

Told og afgifter
Callisto Jewellery afsender fra Danmark. Callisto Jewellery er ikke ansvarlig for importafgifter, skatter, toldgebyrer, mæglergebyrer eller andre gebyrer udstedt af din lokale regering. Disse gebyrer er modtagerens ansvar, og pengene modtages udelukkende af din lokale regering. Da disse afgifter og skatter er forskellige fra land til land, er vi ikke i stand til at give en anslået pris. For yderligere information skal du kontakte dit lokale toldkontor. Skatter refunderes ikke for pakker, der nægtes på grund af moms / afgifter.

3 for 2 tilbud betingelser
*Almene vilkår og betingelser gælder også

Tilføj en kombination af 3 produkter til din kurv, og vi tilføjer automatisk en rabat til de samlede omkostninger, der er tilsvarende det billigste produkt. hvis du tilføjer 3 produkter, gælder rabatten for de billigste af de 3 produkter.

Medmindre det er tydeligt kommunikeret, kan rabatkoder ikke bruges ved et 3 for 2 køb. Hvis du returnere den gratis vare, udstedes ingen refusion.

Hvis du returnerer en af de andre varer, får du refundering af beløbet for det produkt, minus værdien af det gratis produkt på det tidspunkt, du købte det. Fx. hvis din kurv indeholder en vare til 965DKK 775DKK og 485DKK betaler du ikke for 485DKK produktet. Hvis du så returnerer 775DKK produktet, vil din refusion være 775DKK, minus 485DKK for det gratis produkt, så den samlede refusion bliver 295DKK.

Reklamation:
Hvis du ønsker at reklamere over en vare købt i vores webshop skal du kontakte os på e-mail support@callisto-jewellery.dk

Er det en gyldig reklamation refunderer vi hele beløbet inkl. fragt. eller tilbyder at sende dig en ny vare(r).

Hvis vi har brug for at vurdere varen yderligere, vil vi gøre dig opmærksom på dette, vi vil herefter vedhæfte en forudbetalt returlabel til dig, som du skal bruge til at sende varen retur til os med.